Nyheder 2017

 

                                                Nyheder 2017

                                                           31.12.17


Et år er ved at rinde ud - både på godt og ondt.

Vi må være positive og håber det/de kommende år bliver bedre.


Vores nyeste følhoppe Naomi De Lou (f) er nu faldet til i Glimsholt, og vi håber, at hun kan blive i fol i år med den valgte hingst - vores yndling Great Challenger (us) - og så må det se og håbe på at alt vil gå godt.

Billeder af "Nomi"  fra Mellby Gård dagen inden transport til Danmark:

 

Og hjemkomst 13/12-17:


                                              


                                                        08.12.17

Så er vi glade for at kunne præsentere vores nye følhoppe - NAOMI DE LOU (f) - helfransk men spændende.

Moder til fine Mellby Viking (s), skr.3,4 mill og vinder af bla. Ôrebro Intn'l - Stayerlopp i både 2014 og 2016, samt

Harper Hanovers lopp 2014. En bror til Naomi De Lou (f) er fantastiske Giesolo De Lou (f), vinder af mange storløb, bla.Hugo Åbergs Memorial, Finlandia-Ajo, C.L.Müllers Memorial.


Simpelthen navne som gør at vi er meget stolte over at blive tilbudt sådanne en følhoppe. Nu planlægges hjemkomst, og vi håber på held fremover med denne hoppe, da hun kan være svær at få i fol. 

Godt der er flere måneder inden vi skal beslutte os for hvilken hingst, men håber at finde en god på fersk sæd, og ellers må hun til Sverige igen for ifoling.                             


                                                             13.11.17

Langvarige computer-problemer har gjort at hjemmesiden ikke er opdateret de sidste måneder, men håber at der bliver tid til at indhente noget af det.


Den allernyeste nyhed er dog glohed, da det blev afgjort i går efter 1 døgns tænkepause.


Ny følhoppe (igen) til Glimsholt - ja ikke planlagt ,men når man bliver tiilbudt en følhoppe (dog af ældre model), der har lavet et styrkefænomen, og evt. kommende avlshingst med en indtjening på godt 3,5 mill Skr, og samtidig er søster til en verdensstjerne, som i sin tid nåede at tjene hele 1,88 mill EURO, så var det med en kort betænkningstid, da andre sikkert ville stå i kø.


Vi er meget glade for at have fået buddet først, og håber på at få et par (eller gerne flere)  føl ud af det, da hoppen har lidt problemer med at blive i fol hver år, og samtidig har absorberet i år.


Men jo vi er glade og spændte og ser frem til at modtage hende i den nye måned.

NAVNET er hemmeligt lidt endnu, men følger snarest.

Men som noget helt nyt her i Glimsholt  er dog at hoppen er fransk, og da hun har samme morfar som selveste Ready Cash (f), så vi håber på at det lykkes at avle lidt på hende, da generne er i top.

Billede af den fine dame fra i foråret med sit føl ovenover.                                                          17.09.17

Tiden er gået hurtigt og de to auktioner i hhv. København og Ålborg er nu overstået.

Vi endte med at sælge alle de 4 plage, og resultatet blev ok, især med tanke på hvor hestene er kommet hen.

De første 3 var med i København, og udover et de var lidt irriterede over indraget foldtid (og var lidt friske), var de fantastisk gode og rigtig søde alle sammen - vi er stolte over dem.


De to kammerater Eureka Downs og Ellerslie Downs er gået til træner Rene Jonassen, hvor de ejes af. hhv. en anpartsstald (Eureka Downs) og de svenske ejere Grekos Hälsekost (Ellerslie Downs). De to tøser er meget heldige (og sikkert meget tilfredse) med at være endt samme sted, så de kan hygge sig sammen.


Herlige Emmett Downs er gået til træner Jeppe Rask for tilkøring for sin nye ejer Michael Hovgaard, mens sidste tøsen Emerald Downs blev solgt i går i Ålborg til en spændende ejer-gruppe, der består af Lars Larsen (ejer af bla. Balotelli), samt trænerne Anders Pedersen og Marc Bæk Nielsen.


Det er nogle dejlige muligheder for alle plage, og vi ser frem til at hilse på dem fremover.


De tre der blev solgt i København er allerede godt i gang med karrieren, og her er der lidt billeder af hhv. Emmett Downs og Eureka Downs. Billederner er lånt fra deres træners facebook-sider:

Emmett Downs til venstre og Eureka Downs til højre.


Og så et fint billede af 2 af ejerne af Emerald Downs med efter salget igår:


Billede lånt af Lars Larsen (også medejer).                                                      24.08.17

Spændende med den kommende weekend. Udover auktion lørdag aften bliver der også travlhed med at suse frem og tilbage mellem banen. Hele 3 af vores opdræt kommer til start i København på lørdag, så det ser vi frem til med spænding.

Pocono Downs starter i 1. løb, Dixie Downs Starter i 6.løb og endelig starter Assiniboia Downs i 13. løb. LANG DAG, men meget spændende.

Link til programmet lørdag:http://www.danskhv.dk/media/3139419/DanskHoppeDerby2017.pdf


Der har lige været kørt prøver til det svenske derby i aftes, og her er flere kvalificeret til hoppe-derbyet:

Fantasy River (s) - samme moderlinie som vores auktionshest Emmett Downs.

Flo Jo Keeper (s) - efter Broad Bahn (us) som vores føl Flamingo Downs.

Caddie Lisieusx (s)- samme moderline som Tangee Boko (s) og hendes afkom.


                                                          20.08.17


Super seje Poco (=Pocono Downs) startede forrige gang i start nr. 100 - sikke en slider.

Har været sat lidt tilbage pga. en besværlig hovbyld, men ejer/træner Carsten Kragelund havde meldt om topform. Så start nr. 101 i onsdags i Billund gav sejr nr. 13 i ny snorestarts-rekord 15,3/2040m.

Det bliver spændende om han gør Assiniboia Downs selskab om lørdagen i derby-weekenden, hvis pointene er høje nok, da der er udskrevet et løb med næsten samme proportioner som i onsdags.

 

Billedet fra en start i København sidste år:Det kunne være herligt med to opdræt til start lørdag, da vi vender snuden hjemad allerede søndag før løbene - så må vi se om det er tom trailer og efterfølgende tilbygning herhejmme, hvis vi ikke får solgt plagene.
                                                           12.08.17


Dixie Downs debuterede i går i hårdt selsbab på Fyn Væddeløbsbane medspor 1 over 1640m/auto.

Modstanderne var bla. Dontpaytheferryman og Delivery Boy, så umiddelbart ikke så godt for en debut.

Men hun gik nu faktisk rigtig flot alligevel, tog en fin 3.plads i 18,0 så det var rigtig fint. Vinderen var langt foran i 16,5, men med tanke på modstanderne var hun i vores øjne fuldt godkendt. Var lidt usikker i travet især den første omgang, men om det var fordi hun var for let, er ikke til at vide. I prøveløbet gik hun uden noget på benene, og kun sko så det var jo flot for så ung og uriteneret en hest.


Så er det lykkes at komme lidt videre med billeder af plagene til DTC's auktion Agria Cogenhagen Sale 26.august 2017, det er ikke nemt at nå mellem arbejde, passe dyrene og det dårlige vejr, men her er resultatet indtil videre:


Eureka Downs, katalog nr. 39:


Links til hendes egen side er nedenfor, mens hele kataloget kan ses her:

http://wiegaarden.ipapercms.dk/DanskTravsportsCentralforbund/derbyauktionskatalog-2017/
                                                               


http://www.dtc-auktion.dk/EurekaDowns.htm


Emmett Downs, katalog nr. 50:


Der er kun link til auktionssiden, da billederne ikke kan oploades pt:


http://www.dtc-auktion.dk/EmmettDowns.htm


http://www.dtc-auktion.dk/50%20EmmettDowns.pdf

Så der er lige et lidt ældre billeder af Emmett Downs her:


Ellerslie Downs, katalog nr. 55:

Link til siden:

http://www.dtc-auktion.dk/EllerslieDowns.htm


                                                     30.07.17

Den forgangne uge har budt på en rundtur i det danske land.

I mandags var vi en tur på Ålborg Væddeløbsbane for at se et af vores opdræt i prøveløb.

Det var 2-årige Dixie Downs (Enjoy Lavec (s)), som efter salg på Ålborg Auktionen september 2016 allerede var gjort klar af sin træner Kent Friborg. Hun gjorde det godt og blev godkendt på 24,5/2160s trods en stor start-galop (som ifølge træneren skyldtes ændring af hovedlag), og med 1,20 den sidste km var det rigtig fint.

Hun ser godt ud i kort sulky:I fredags gjaldt det så Calle (=Canterbury Downs), og det helt i Billund. Dejligt med arbejde og kollegaer som gør at det kan flyttes rundt, så det kan lykkes at komme afsted de mange gange med hestene.

Tilbage til Billund var det et glædeligt gensyn med den dejlige Calle, da vi ikke havde set ham siden Derby-auktionen 2015, hvor han blev solgt til tyske heste-ejere. Et roligt prøveløb var ønsket fra ejerne, da han endu ikke er helt startklar, men udvikler sig hele tiden, og en start i fremvisningsløb ville blive for langsomt. Det blev et fint løb og kusken kørte fint og fornuftigt og Calle blev godkendt på 23,4/2020s. Var ifølge kusken lidt doven, men hellere det end at være hidsig.

Nedenfor Calle under prøveløb og efter:
                                                                                                             


                                                     16.07.17


Lige på terminen kom årets sidste føl tidligt i morges - Tangee Boko (s) klarede det hele selv uden problemer, og resultatet en rigtig lækker hingst efter Panne De Moteur (s). Denne med blis og et par hvide sokker, så ikke lige til at se, at det er samme far som Flamboro Downs.

Navnet på denne fine fyr bliver Foxboro Downs. 2 meget fine navne der passer til dem hver især, synes vi selv.                                                   

Hertil skal siges at moderlinien stadig er højaktuel.

Superhoppen i USA - Hannelore Hanover (us) og super-hingsten Readly Express (s)og dennes helsøster Caddie Lisieux (s) i  Sverige fortsætter deres succes. -Alle ud af samme moderlinie som netop ovennævnte Tangee Boko (s) - stammoder er Matina Hanover (us).


Og endelig kan vi sige at statistikken (heldigvis) er ændret. Indtil i år har vi fået 4 føl lavet på frost-sæd, som alle har været hopper, men i år kom så heldigvis de 2 hingste efter Panne De Moteur (s), så det kan lykkes :).


Ellers kom Princess Håleryd(s) og føllet Flamboro Downs hjem fra Ansager Hestehospital i torsdags, så nu er alle tre føl samlet. Dejligt.


Valuta G.T. (n) er kommet hjem i torsdags efter bedækning, hvor vi i sidste øjeblik måtte skifte hingst.

Valget blev Yield Boko (s), som jo står opstaldet på Hovhedegård, og så håber vi på at hun bliver drægtig.

Sæden fra Lavec Kronos (s) har kun givet problemer og en uren bør, ligesom sidste år hvor Priceless Woman (us) forsøgtes ifolet ham, og også blev voldsom uren og ej drægtig. Så det er vi færdige med at bruge, selvom vi har købt bedækningen.


Dejlig opdrætter-sejr til Carsten Kragelund-ejede Assiniboia Downs i mandags i Skive i Sigter Mod Stjernerne. Som ventet ifølge kusken ville der forsøges et godt tempo hele vejen, og det lykkedes til fulde. En flot sejr i 15,8/2000snore. Flere sejre følger !

Billede lånt fra kuskens facebook-side:

Efter forlydende bliver næste start i derby-weekenden, og heldigvis om lørdagen, så vi når at se det.Desuden vandt Gracegul G.T (n) (søster til vores Chester Downs) i onsdags på Vaggeryd i Sverige.

Tiden 16,1/2640a. Starter igen på onsdag på Eskilstune med træneren Robert Bergh i sulkyen.


                                                           08.06.17


Så blev det tid for Princess Håleryd (s) at fole den anden nat, lidt over midnat mellem onsdag og torsdag.      Føllet er en hingst, som med næsten 100 % garanti bliver sort, da den er mørkgrå pånær lidt brune hår i ørerne: Det var hvad vi havde ønsket og håbet på.


Starten er dog lidt påvirket af at Princess Håleryd (s) endnu engang har lidt problemer med efterbyrd (som for 2 år siden), og navlestrengen blev ikke rykket af som normalt, men efterlod en stor og lang streng der har været besværlig. Så i går kørte vi hoppe og føl til Ansager Hestehospital for indlæggelse og opsyn/behandling for at alt bliver korrekt fra starten. Vi håber de snart vender hjem igen.

Lige et par billeder af den smukke hingst - navnet bliver Flamboro Downs (kan vist ikke ramme bedre med det udseende !):

                                                 13/5-17:


Natten til lørdag var det endelig ved at være tid for Zavira Kievitshof (de) at fole. Og som så mange gange før bliver opkaldet til Helle gjort straks når der er tegn til at ske noget, men også som de allerfleste gange, er føllet kommet ud, når hun er nået frem trods 10-15 min alt afhængig  hvor hurtigt hun er ude af fjerene. Alt gik heldigvis fint uden problemer, og ikke et for stort føl trods 20 (!) dage over terminen. Det blev som de fleste gang en hoppe, men allerdejligst at alt var ok.


Den lille ny er døbt Flamingo Downs (hvis navnet Flamingo godkendes fra DTC - ved ikke helt om der er reservation på navnet fra Stutteri Flamingo). Zavira Kievitshof (de) skal desværre ikke bedækkes i år, da vi prøver at skåne hende med hendes dårlige bagben, så hun i hvertfald kan holde til at få føl hvert andet år.


Billederne er hhv.  første morgen og første dag:

                                                 


                                                 

Hertil skal lige nævnes at en nevø til Zavira Kievitshof (de), Zo Zo Hoss (fi) (moderen Decadent Pagan (US) er hendes søster) har fundet melodien i Finland efter eksport tilbage til Finalnd fra Sverige i 2016.

Har den anden dag vundet anden sejr i træk, og begge på fine 11-tider på sprint.


Billedet er lånt fra:www.sukkinen.com

Har egentlig glemt at få skrevet at også Tini Wini Downs er drægtig i første førsøg, så glædeligt to planlagte føl allerede næste år i april. Det er Great Challenger (us) der er den heldige fader. Vi tror at det er et rigtig fint kryds med et stort talent og lækkert trav fra hoppen , og en prøvet hingst der bare avler gode heste.


Billedet af Tini Wini Downs, som desværre kun fik få starter pga. dårlig ryg der ikke kunne gøres mere ved (følger af fald på is som nybleven åring):Valuta G.T. (n) er til bedækning disse dage, og så kan vi håbe på et hattrick i drægtige hopper i år i første forsøg. Ihvertfald et godt arbejde der bliver gjort på Hovhedegård.

Desuden er vores udlånte hoppe Wellbred Boko (s) også i fol i første forsøg i år, så også der kommer der tidligt føl næste år.Dejligt når de gerne ville lave et føl, at det lykkes.


De to åringer Eureka Downs og Ellerslie Downs har fået selskab af Tini Wini Downs på græs, så de hygger:


Emerald Downs er kommet fint over operation, men må lige vente nogle uger inden hun kan komme på græs.


Dayton Downs er blevet behandlet i en forkode, og de viste tegn på problemer inden han kom hjem, har hængt rigtig sammen med fundet af problemet. Får nu et par måneders ferie efterfølgende, og så må Mule (=The Downs) styre ham :).

                                                     25/5-17:

             

En god dag kan hurtigt blive til en dårlig dag. Natten til onsdag tydede det meget på at Valuta G.T (n) snart ville til at fole, og et tjek kl. 03.00 var også helt rigtig, da føllet lige var kommet ud, og var begyndt at bevæge på sig.

Et nødvendigt tjek i boksen for at leve hul i hammen var således glædeligt, og et fint hoppeføl (og hermed helsøster til lækre Eureka Downs) var rigtig dejligt.Det blev dog hurtigt til en stor sorg, da føllet havde bugbrok med en del tarme ud af navlen, og der blev ringet omgående til dyrlæge for at aflive den lille ny. Meget trist og forfærdeligt, så det er ikke nemt at være glad disse dage. Valuta G.T. (n) er selvfølgelig forvirret,men det går rette vej, og så håber vi at hun kan blive ifolet igen uden problemer (går til Lavec Kronos (it)).


Zavira Kievitshof (de) havde termin den 21/5, men det er ikke oppe over, så vi håber at det forløber problemfrit, når det når så langt.

Bare så ærgeligt at de to første forventede føl skulle have glæde af hinanden inden næste hold kommer til juli.


Emerald Downs er snart på vej hjem efter operation for en mus i en bagkode, men der må så lige gå lidt tid inden hun kan komme afsted på græs sammen med de to kammerater Eureka Downs og Ellerslie Downs.


Chester Downs blev kastreret den 26/4, og er allerede nu ved at være mere vallak. Er lige pt. fold-kammerat med Emmett Downs, og de hygger sig.

Emmett Downs til venstre og Chester Downs til højre.Ellers er Bette Fut (=Dayton Downs) kommet hjem på ferie, og giver grå hår til fold-kammeraten Mule (=The Downs). Er allerede nu efter 3 dage hjemme noget mere afdæmpet efter at gå ude hele tiden, og have en at afreagere og bruge krudt på.

                                                                


                                                                 17/5-17

Glædelig dag - Break A Leg (s) er scannet ifol ved Panne De Moteur (s) og det i allerførste forsøg, og endda med frostsæd, så tidlig føl næste år, hvis alt går ok - termin 1/4-18 ! Herligt. Ellers er Tini Wini Downs også kommet hjem efter inseminering med Great Challenger (us), og vi håber på gevinst når hun skal scannes i slutningen af maj.

                                   


                                                                19/4-17


Så er vi kommet igennem røntgen på vores plage, som måtte afsted i 2 hold inden vi kom igennem.


Og lidt som vi havde forventet var resultatet lidt blandet.

Ellerslie Downs er ren i røntgen, og går til auktion i København.

Eureka Downs er ren i røntgen og går til auktion i København.

Emmett Downs er ok i røntgen med lidt bemærkninger, og går til auktion i København eller Ålborg.

Emerald Downs skal opereres i en bagkode og tjekkes for OCD i begge haser (hævet, men ingen umiddelbare problemer), og skal på auktion i Ålborg.


De vokser alle fire godt og er lige nu ved at fælde meget, så de bliver fine hen ad forsommeren.


Nedtællingen til første hold af føl er nu undervejs med en måned til termin på hhv. Valuta G.T. (n) og Zavira Kievitshof (de). Det bliver dejligt nu hvor der er begyndt at komme føl andre steder, så længes man efter de små.


Ellers vælter det ind med resultater (endnu engang) på afkom med relationer på vores hoppe-linier, så det må tegne til at vi trods alt bør hænge i.


En nevø til vores Emmett Downs som hedder Exclusive G.T. (n) var is topform den 16/4, hvor hun nedkæmpede den førende fra dødens og vandt fine 50.000 Nkr  på  16,8/2140s i et 4-års hoppeløb. Er kommet godt igang i år og  løb 14,5/1609a i starten før på en 3-plads. Vi håber på optur resten af sæsonen, og håber at hun kan være med fremme i de gode løb fremover.Exclusive G.T. (n) vinder let.Bror til vores Chester Downs (som hedder Oliver G.T. (n) er også i superform, og vandt for anden gang i år med ejeren i sulkyen på vinterbanen Harstad Travbane den 8/4.Oliver G.T.(n) vinder helt overlegent for sin ejer og kusk Camilla.
Ilona Håleryd (s) (moderen er søster til vores Princess Håleryd (s)) vandt en flot sejr 18/4 i et lærlinge-løb i 13,0/2140a, og var helt overlegen.Nu hvor foråret endelig er på rette vej, er vi nu også nået så langt, at vi har planlagt kommende kombinationer mht. bedækninger i 2017 - så må vi se om planen lykkes.


For det første skal de to nye i avlen (Tini Wini Downs og Break A Leg) gøres klar til afgang til i starten af maj, da de lige skal have en eller to gode brusnter inden opstart.


Tini Wini Downs går til Great Challenger (us)

Se krydset her:

http://blodbanken.nu/servlet/GetBBData?breed=warm&sire=great+challenger&dam=tini+wini+downs


Break A Leg (s) går til Panne De Moteur (s)

Se krydset her:

http://blodbanken.nu/servlet/GetBBData?dam=732115&breed=warm&sire=panne+de+moteurog den sidste planlagte er Valuta G.T. (n), som skal fole ca. 22/5, og herefter går til Lavec Kronos (it).

Se krydset her:

http://blodbanken.nu/servlet/GetBBData?breed=warm&sire=lavec+kronos&dam=valuta+g.t.


Desuden har vi en bedækning med Weingartner (us), som skal bruges, men om det bliver i år, er nok lidt afhængig om vi synes at vi har pladsen, ellers bliver det først til næste år at bedækningen bliver brugt.


Det er nemlig Princess Håleryd, som i vores øjne er et perfekt match med Weingartner (us), og da hun først skal fole ca.1/7, er det ikke noget vi tager stilling til pt.

                             

                                    Marts

Foråret viser nu endelig tegn på at det så småt på vej, selvom sidste uge lige gav nogle vinterlige dage.


Chester Downs er nu ved at have sine sidste feriedage hjemme (træner dog på skridtbånd), og så håber vi, at han er klar til at udvikle sig de næste måneder. Humøret er ihverfald i top, og det gavner at han kan gå ude med kammeraten "Mule" (=The Downs) det meste af dagen og oplade til  en ny træningsperiode.


                                          Chester Downs og "Mule" (The Downs)


"Bette Fut" (=Dayton Downs) udvikler sig fint og træner godt i Sæby.

Han er dog lidt af en ballademager, men er fornuftig og sød at køre.Han kommer dog nok også hjem på et tidspunt og får lidt ferie og legetid med "Mule".

Umiddelbart tyder han på at blive en tidlig hest, men skal slet ikke starte som 2-års, så han tages stille og roligt.


"Breakie" (=Break A Leg) er nu endelig begyndt at komme i fold efter sit langvarige boks-ophold.

Benet har ihvertfald fået tid og ro som dyrlægen anbefalede, og selv om det stadig er tykt, ser det ikke ud at der forhåbentlig bliver problemer med at blive følhoppe. Hun er glad og tilpas, og man kan tydelig se at hun har været trænet - hun kan komme meget hurtigt omkring i et flyvende trav.


Vi er pt. lidt usikre på hingst til hende, da hun har en søster i Sverige der går rigtig godt:

Crowd Pleaser, 3 år (Prodigius (f)) har taget 3 sejre i 5 starter, og er på ondsag den 15/3 storfavorit (og blank i den afdeling) i et af de store 3-års løb med hele 300.000 Skr til vinderen.

Kan jo tænkes at det kunne være sjovt og spændende at putte denne hingst på Break A Leg (s) allerede i år, men nu må vi lige se med planlægningen.

Crowd Pleaser (s) fra sin 3.sejr på Solvalla den 1/3-17. Billede lånt fra Solvalla.se.


                                                       Februar


Februar er nu startet så småt, og tingene ændres pt.


Chester Downs har været til dyrlæge og behandling,efter at han er blevet dårligere og dårligere i stilen.

Så det står på lidt ferie herhjemme -hvis han er til at styre, for han ved godt, at han er hingst herhjemme.


Dayton Downs er så gået afsted til træning, og første tur bliver 4/2, så håber vi at han opfører sig ordentlig.

Opdateret: Slet ingen problemer, og med hjælp fra lånekusk gil det helt uden problemer.

                                 

Planlægning af hingste til hopperne går ikke for godt da vi er lidt usikre på hvilke kombinationer vi skal lave.

Men der skal bedækkes ved Great Challenger og Panne De Moteur, mens det ikker er besluttet om vi skal bruge Weingartner i år, samtidig med at vi skal afvente og se mht. Enjoy lavec.


Men spændende bliver det ihvertfald.


                                 Januar:


Så er det vist på tide at opdateringerne kommer igang efter lidt lang tids fravær.


Januar har budt på en stille måned med den normale pasning af hestene.

Heldigvis har vinteren ikke været så alvorlig (men kan jo desværre nå at komme kortvarig), så det har været forholdsvis ok vejr, dog er det værst med de dage med kraftig blæst, hvor hestene ikke gider at være ude.


De 4 små føl er nu pludselig blevet åringer, og de udvikler sig også fint, selvom mindste-pigen Ellerslie Downs jo stadig er den del mindre end de andre pga. hendes sene fødselstidspunkt.


En forsigtig måling af de små giver følgende ca. stangmål for rollingerne:

Emmett Downs:145 cm

Emerald Downs:140 cm

Eureka Downs:140 cm

Ellerslie Downs:137 cmVi har udlånt Wellbred Boko (S) som selskab til anden følhoppe, så forhåbentlig bliver hun bedækket der, så hun får et føl igen.

 

Chester Downs træner 3 gange ugentlig siden midt november, og skal med til Ålborg engang i løbet af foråret.


Dayton Downs er stadig på ferie hjemme, men er ved at være en rigtig bandit, så han skal snart i gang igen.


Tini Wini Downs er nu opgivet som træninghest, da hun har ondt, og herfor ikke har lyst til at træne mere. Bliver nu følhoppe, da hun skal føre den fine moderlinie videre, men om hun bedækkes allerede i år, er ikke bestemt endnu. Også fordi vi har både Chester Downs og Dayton Downs at bruge pengene og tiden på, virker det som en rigtig beslutning. Dog er det meget skuffende at have brugt mange unødvendige penge på Tini Wini Downs hos professionel træner, da der er sket et eller andet som har gjort at hun ikke er til at få i orden igen.


Mens nedtælling til årets Prix d’Amerique foregår, er det med glæde at se at 2 heste der starter faktisk har samme moderlinie som ialt 4 af vores følhopper !!!


Godt nok lidt langt ude i leddene, men fakta er at hhv. Princess Håleryd (s) og Break A Leg (s), har samme stammoder i Kashmary, som selveste Oasis Bi (it).


Desuden har Zavira Kievitshof (de) og Wellbred Boko (s) samme stammoder i Delicious (us) som Propulsion (us).